Verpakken
15595
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15595,bridge-core-2.2.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default
 

Verpakken

Onze noten en gedroogde vruchten worden artisanaal verpakt.  Daardoor hebben we steeds controle over de kwaliteit en de versheid van het product.  We werken ook met een beperkte stock aan verpakte goederen om de houdbaarheidsdatum zo lang mogelijk te houden.

Dit wil echter niet zeggen dat we er zomaar een datum op zetten.  De goederen worden op regelmatige basis onderworpen aan smaaktesten en stalen worden bijgehouden.  Op deze manier kunnen we nagaan of alles nog voldoet zelfs na de vervaldag!

Aangezien we IFS gecertifieerd zijn wordt de volledige productie opgevolgd via ons traceersysteem.

Bij aankomst van de goederen ondergaan ze eerst een strenge controle. Deze worden daarna volgens FIFO verwerkt.

Hygiëne is onze prioriteit en het verpakken gebeurt dan ook in aparte ruimtes met aangepaste kledij.  Na het verpakken van een product wordt eerst alles tot op de puntjes schoongemaakt vooralleer er een ander product wordt verpakt.

Onze huisgemaakte mengelingen zijn kwaliteitsmengelingen.  D.w.z. dat we steeds met premium producten werken.

Vanaf grotere volumes verpakken we ook onder private label.  Daar kan u als klant uw eigen samenstellingen bepalen indien gewenst en voorzien we uw eigen logo op de verpakking.  Wij kunnen ook een gehele nieuwe verpakking voor u zoek en aanbieden volgens uw noden en wensen.

Onze opvallende display is compact, mooi afgewerkt en zeer stevig.  U kiest uit ons productgamma welke noten u wenst.  Uiteraard zullen we u daarmee graag adviseren.

Wilt u graag ook een gevulde display van Bingonuts? Neem dan vandaag nog contact op via ons formulier op de website.

Hieronder enkele voorbeelden van onze huidige verpakkingen.

5 kg zakken

Potjes

Schaaltjes

Emmers

2

Blokbodemzakjes

Potjes

Potjes met logo

Gevulde display